bsnett.no

Cecilie Kittelsen vant prisen som årets unge leder under Lederløftet 2017.

Ble årets unge leder

Cecilie Kittelsen dro hjem prisen som årets unge leder under Lederløftet som ble holdt i Q42 torsdag ettermiddag.

Publisert 18:30, 12 okt 2017

Cecilie Kittelsen var en av tre unge ledere som var kandidater til å vinne prisen som årets unge leder på Sørlandet. Hun sto i finalen sammen med Thomas Dennis i XR visuell kommunikasjon og Fredrik Hodne, leder for Lillemarkens.

Kittelsen er butikksjef i BabyCare Kristiansand. Torsdag ettermiddag ble hun kåret som vinner av den gjeve prisen da den ble delt ut i Q42 under Lederløftet 2017, det skriver Næringsforeningen i Kristiansandsregionen på sine nettsider.

– Årets vinner utmerker seg på mange vis både internt i bedriften og eksternt. (...) Personen oppleves enormt kunnskapsrik om både markedet, trender og produkter. Kunnskapen bygges kontinuerlig på eget initiativ, og den deles med glede til omgivelsene. Personen driver i et konkurranseutsatt marked hvor marginpresset er sterkt. Med god økonomisk innsikt har resultatforbedringen de siste årene vært svært viktig for bedriften, sa juryleder Tone M. Framnes i talen da prisutdelingen fant sted. Det skriver Næringsforeningen i Kristiansandsregionen på sine nettsider.

I forkant av prisutdelingen kunne Kittelsen fortelle at hun var svært takknemmlig for nominasjonen. Det var i følge næringsforeningen flere som hadde nominert Kittelsen under nomineringsfasen.

– Det er veldig hyggelig å få tilbakemelding for arbeidet man gjør. Man legger ned veldig mye tid som man ikke nødvendigvis får noe tilbake for, men jeg elsker jobben min. Denne nominasjonen gir virkelig ny inspirasjon og giv til å fortsette. Jeg håper selvsagt at jeg vinner, men jeg synes jeg har to veldig gode kandidater i de andre nominerte. Jeg synes det er en seier bare det å være blant topp tre, sa hun til Budstikka tidligere i uka.

– Jeg var veldig fornøyd med å være nominert og det kom som en vanvittig overraskelse å vinne prisen. Det er kjempegøy å få oppmerksomhet og heder for jobben jeg har gjort. Jeg deler prisen med alle de fine jentene på jobb, som er med på å gjøre min lederjobb så spennende, sa vinneren til Næringsforeningen unger prisutdelingen.

Nominert til Folkets Ildsjelpris

Sport Kristiansand: Olav Eieland i Søgne volleyballklubb er en av fem nominerte til årets ildsjelpris under Idrettsgalla Sør.

Søgne wok måtte stenge

Nyheter Tangvall: Torsdag 19. oktober meldte Søgne Wok at de igjen måtte stenge restauranten på ubestemt tid.

Søgnemann er Norges hyggeligste håndverker

Lillestrøm: Sveinung Tofteland ble fredag ettermiddag kåret til Norges hyggeligste håndverker under Bygg Reis Deg-messen 2017.

En innsats for miljøet

Lesernes budstikke Innsendt I dag har Hilde og Helene Breland for miljøet langs Sygna (Søgne- og Songdalselva) ved "potetveien" på Nodeland. – Stor fangst på et lite område,...

Klart for tradisjonell konsert

Plakaten SGP: Søndag 22. oktober er det klart for Søgne skolekorps' populære høstkonsert.
Hvor bør Songdalen få ny barneskole?
Rosseland
Vollan/Nodeland
built here

Hørt eller sett noe?

Klikk her for å sende inn til avisa.

Birkelid og fremtiden

Ukens leder Sist uke var fremtidig utvikling av Birkelid på agendaen da kultur- og utviklingskomiteen tok debatten før kommunestyret involveres. Området har...

Søk i Songdalens postjournal

Søk i Søgnes postjournal

Personlig

Ildsjelen

Intervjuet 70 år Energisk. Uegennyttig. Kan til tider misforstås. Det er tre ord som brukes for å beskrive Alexander Graf zu Münster. søndag 09:00
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke