Vêrvarsel frå Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

bsnett.no

Cecilie Kittelsen vant prisen som årets unge leder under Lederløftet 2017.

Ble årets unge leder

Cecilie Kittelsen dro hjem prisen som årets unge leder under Lederløftet som ble holdt i Q42 torsdag ettermiddag.

Publisert 18:30, 12 okt 2017

Cecilie Kittelsen var en av tre unge ledere som var kandidater til å vinne prisen som årets unge leder på Sørlandet. Hun sto i finalen sammen med Thomas Dennis i XR visuell kommunikasjon og Fredrik Hodne, leder for Lillemarkens.

Kittelsen er butikksjef i BabyCare Kristiansand. Torsdag ettermiddag ble hun kåret som vinner av den gjeve prisen da den ble delt ut i Q42 under Lederløftet 2017, det skriver Næringsforeningen i Kristiansandsregionen på sine nettsider.

– Årets vinner utmerker seg på mange vis både internt i bedriften og eksternt. (...) Personen oppleves enormt kunnskapsrik om både markedet, trender og produkter. Kunnskapen bygges kontinuerlig på eget initiativ, og den deles med glede til omgivelsene. Personen driver i et konkurranseutsatt marked hvor marginpresset er sterkt. Med god økonomisk innsikt har resultatforbedringen de siste årene vært svært viktig for bedriften, sa juryleder Tone M. Framnes i talen da prisutdelingen fant sted. Det skriver Næringsforeningen i Kristiansandsregionen på sine nettsider.

I forkant av prisutdelingen kunne Kittelsen fortelle at hun var svært takknemmlig for nominasjonen. Det var i følge næringsforeningen flere som hadde nominert Kittelsen under nomineringsfasen.

– Det er veldig hyggelig å få tilbakemelding for arbeidet man gjør. Man legger ned veldig mye tid som man ikke nødvendigvis får noe tilbake for, men jeg elsker jobben min. Denne nominasjonen gir virkelig ny inspirasjon og giv til å fortsette. Jeg håper selvsagt at jeg vinner, men jeg synes jeg har to veldig gode kandidater i de andre nominerte. Jeg synes det er en seier bare det å være blant topp tre, sa hun til Budstikka tidligere i uka.

– Jeg var veldig fornøyd med å være nominert og det kom som en vanvittig overraskelse å vinne prisen. Det er kjempegøy å få oppmerksomhet og heder for jobben jeg har gjort. Jeg deler prisen med alle de fine jentene på jobb, som er med på å gjøre min lederjobb så spennende, sa vinneren til Næringsforeningen unger prisutdelingen.

Mandag starter rettsaken

Nyheter Kristiansand Tingrett Siste uken før julen ringes inn, vil en tro at det er alt annet en julestemning som preger situasjonen i Søgne kommune.

Sørlandshest historisk etter imponerende bragd

Sport Hestesport Øystein Tjomslands seiersmaskin El Viktor ble torsdag kveld historisk da han vant sitt 17.løp for året på Bergen Travpark.
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke