bsnett.no

Brannen torsdag kveld: Det var i den innerste lagerbygningen på Norsk Gjenvinning AS på Mjåvann at søpla tok fyr torsdag kveld.

Ingen store skader etter brann

Alt gikk som normalt på Norsk Gjenvinning AS på Mjåvann fredag morgen.

Publisert 21:21, 12 okt 2017

Det var lite å se etter brannen i et lager ved Norsk Gjenvinning AS, avdeling Kristiansand. Bare litt sot utenpå hallen, hvor det oppstod brann torsdag kveld.

Bsnett.no traff på Tom Løchen, som arbeider på Norsk Gjenvinning AS. Han kunne bekrefte at det var ingen dramatikk.

– Det oppbevares ikke mye søppel i disse lagrene, nettopp i tilfelle noe slikt skjer. Kun litt sot viser at det var brann, sa Løchen.

Torsdag kveld.

Klokken 2058 melder Politiet i Agder på Twitter at det er brann i Mjåvannsveien. Operasjonssjef Sverre Birkeland sier til bsnett.no at KBR og politiet er på stedet.

– Jeg vil oppdatere fortløpende når vi vet noe mer. Det er kraftig røykutvikling, men foreløpig vet jeg ikke mer enn det, sier Birkeland.

Det skal ha oppstått brann i et lager ved Norsk Gjenvinning. Sannsynligvis så er det plast eller papir som har tatt fyr, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt Sverre Birkeland til fvn.

Politiet i Agder melder på Twitter at det er kontroll på brannen. Det har brent i en hall med restavfall. Kun materielle skader.

Virksomheten startet som en liten skraphandel i 1926. I 2016 vil Norsk Gjenvinning feire 90 år i bransjen. Konsernet har hatt tre hovedeiere: 

1926–1999: Familien Jahr 1999–2011: Veolia Environmental Services, internasjonalt gjenvinningskonsern 2011–d.d: Altor Fund III, Skandinavisk Privat Equity-selskap

Nominert til Folkets Ildsjelpris

Sport Kristiansand: Olav Eieland i Søgne volleyballklubb er en av fem nominerte til årets ildsjelpris under Idrettsgalla Sør.

Søgne wok måtte stenge

Nyheter Tangvall: Torsdag 19. oktober meldte Søgne Wok at de igjen måtte stenge restauranten på ubestemt tid.

Søgnemann er Norges hyggeligste håndverker

Lillestrøm: Sveinung Tofteland ble fredag ettermiddag kåret til Norges hyggeligste håndverker under Bygg Reis Deg-messen 2017.

En innsats for miljøet

Lesernes budstikke Innsendt I dag har Hilde og Helene Breland for miljøet langs Sygna (Søgne- og Songdalselva) ved "potetveien" på Nodeland. – Stor fangst på et lite område,...

Klart for tradisjonell konsert

Plakaten SGP: Søndag 22. oktober er det klart for Søgne skolekorps' populære høstkonsert.
Hvor bør Songdalen få ny barneskole?
Rosseland
Vollan/Nodeland
built here

Hørt eller sett noe?

Klikk her for å sende inn til avisa.

Birkelid og fremtiden

Ukens leder Sist uke var fremtidig utvikling av Birkelid på agendaen da kultur- og utviklingskomiteen tok debatten før kommunestyret involveres. Området har...

Søk i Songdalens postjournal

Søk i Søgnes postjournal

Personlig

Ildsjelen

Intervjuet 70 år Energisk. Uegennyttig. Kan til tider misforstås. Det er tre ord som brukes for å beskrive Alexander Graf zu Münster. søndag 09:00
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke