bsnett.no

17. mai: Pensjonert sogneprest Jan Austad avsluttet kveldens festtale med å få hjelp av noen fra salen til å visualisereer lett det er for oss å bli opptatt med oss selv.

Et hjertelig gjensyn

Pensjonert sogneprest Jan Austad var invitert som hovedtaler på 17. maifesten i Finsland. – Du er den beste presten vi har hatt ever, sa Benedikte Engen og Grete Cecilie Hansen da de som kveldens unge konferaniserer ønsket Austad velkommen.

Bygdeglimt · Publisert 18:21, 18 mai 2017

På slutten av talen ønsket Austad at det skulle komme opp seks - syv personer på scenen. Da de var kommet opp ba han dem ta hverandre i hendene og stå i en sirkel. Så kom han med dette poenget da de stod og så innover på hverandre i en ring.

– Det er lett for oss å bli opptatt med oss selv og bare se vårt eget og våre egne, ha vårt eget trygge fellesskap, være egoister. Snu dere! Hold hverandres hender, men se utover, - se om andre trenger å bli inkludert og få et trygt fellesskap, et verdig liv.

Lese mer?Jeg er ikke abonnent.

Bli abonnent

Gir tilgang til nettutgaven, eavis og du får papirutgaven i postkassa 48 ganger i året.


Spørsmål? Kontakt oss på tlf 38 16 80 00 eller bsnett@mediaconnect.no.

– Etableringen på Tangvall har gått over all forventning

Nyheter Ett år på Tangvall Tangvall: 16. juni har Euronics vært ett år på Tangvall. Robert Fredriksen og Kenneth Bakke sier at året på Tangvall har gått over all forventing.

Kraftig handle- økning i Søgne

Nyheter Øker: Omsetningen i detaljhandelen økte med hele åtte prosent per innbygger i Søgne i fjor. Utviklingen er dermed klart bedre enn gjennomsnittet.

Derfor er det billigere

Nyheter Timesats Søgne/Songdalen: 1808. Vennesla: 1090 Oppmåling: I Vennesla har de faste takster for fradeling basert på tomtens størrelse. Det gir stor prisforskjell sammenlignet med Søgne og Songdalen.

Søgne top 20

Hvilken låt er din favoritt?

Stem på din favoritt ved å klikke her.

Hørt eller sett noe?

Klikk her for å sende inn til avisa.

Når noen snakker sammen

Ukens leder Et munnhell for politiske interesserte er uttrykket "Noen av oss har snakket sammen". Det knyttes til tidligere Ap-statsminister Einar Gerhardsen og...

Søk i Songdalens postjournal

Søk i Søgnes postjournal

Personlig

Hasta la vista, baby

Signert Dette blir siste signert jeg skriver på en lang stund. Med en mage som tilsvarer tre vannmeloner, går jeg nå ut i mammapermisjon. For så heldig er... onsdag 05:37
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke