bsnett.no

Fin musikk for de oppmøtte på Åros

Søgne: Fredag formiddag ble Søgnes del av Norway Summer Games offisielt åpnet. På kvelden var det duket for gratiskonsert hvor alle var invitert.

Bygdeglimt · Publisert 21:54, 11 aug 2017

Det var dessverre ikke så veldig mange mennesker som kom til Åros fredag kveld for å se gratiskonserten som ble arrangert der. Det var likevel god stemning blant de fremmøtte, med mye hestesnakk, pizza og fin musikk.

Det var Seven fra Vennesla som åpnet konserten på Åros. Deretter spile den islandske sangeren, Saga Matthildur, tre coverlåter. Publikum klappet takten til deler av "Jolene" og kommentarer som "hun var flink" var å høre når Saga spilte en versjon av Tracy Chapmans "Fast Car".

Rockenivået steg noen hakk da bandet Jejune, bestående av elever fra Vågsbygd videregående skole, gikk på scenen og framførte "Three".

– Vi har hatt en veldig, veldig fin dag, sa Rita Indrehus Olsen ved Stall Olsen på Åros. – Det har vært så mange lokale ryttere som har gjort det utrolig bra, og det er gøy.

Hun forteller at det er over hundre ryttere som deltar i stevnet i løpet av helgen. Ryttere fra Stavanger i vest og langt oppover på Østlandet har tatt turen til Søgne.

Blant dem var rytterne Enya Williams Hovda (16), Helene Leidland (14), Lene Kristensen (14) og Kristin Østerhus (14). De synes det kom fin musikk fra scenen.

– Det er veldig god stemninge her og de er flinke til å synge, mente jentene.

Bsnett ønsker rytterne lykke til på morgendagens og søndagens konkurranser.

Tjomsland skal trene ny elitetraver

Nyheter Trav I helgen fikk Øystein Tjomsland nok en elitetraver inn på stallen. Dobbeltmillionæren Lome Brage kompletterer nå topptrenerens trio av stjernehester.

Tradisjonell debatt under Finslandsdagene

Politikk Finsland: Når Finslandsdagene arrangeres til helgen håper Roar V. Osmundsen at velgerne kan få klarhet i hva de ulike partiene står for.

Ordinær vinterrute blir kjørt

Nyheter Høllen: Til torsdag begynner Høllebåten å gå igjen.

Se debatten fra Arendalsuka her

Arendal: Onsdag ettermiddag skal redaktør, Roar V. Osmundsen, lede debatt i Arendalsukaom kommunesammenslåing og reversering. Her kan du se den...

En måned til valget

Ukens leder Fra og med denne uken kan ingen lenger være i tvil om at valgkampen er i full gang. Frekvensen på statsrådbesøk til regionen er et signal. Et annet...

Grønne fingre, eller mangel på …

Signert Jeg fikk en aldeles nydelig hortensia. Frodig, stor, med flere utsprungne blomster, og noen lovende knopper. - Den kan leve i årevis, sa giveren. - Å...

En måned til valget

Ukens leder Fra og med denne uken kan ingen lenger være i tvil om at valgkampen er i full gang. Frekvensen på statsrådbesøk til regionen er et signal. Et annet...

Søk i Songdalens postjournal

Søk i Søgnes postjournal

Personlig

Grønne fingre, eller mangel på …

Signert Jeg fikk en aldeles nydelig hortensia. Frodig, stor, med flere utsprungne blomster, og noen lovende knopper. - Den kan leve i årevis, sa giveren. - Å... onsdag 08:19
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke