Vêrvarsel frå Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

bsnett.no

Fin musikk for de oppmøtte på Åros

Søgne: Fredag formiddag ble Søgnes del av Norway Summer Games offisielt åpnet. På kvelden var det duket for gratiskonsert hvor alle var invitert.

Bygdeglimt · Publisert 21:54, 11 aug 2017

Det var dessverre ikke så veldig mange mennesker som kom til Åros fredag kveld for å se gratiskonserten som ble arrangert der. Det var likevel god stemning blant de fremmøtte, med mye hestesnakk, pizza og fin musikk.

Det var Seven fra Vennesla som åpnet konserten på Åros. Deretter spile den islandske sangeren, Saga Matthildur, tre coverlåter. Publikum klappet takten til deler av "Jolene" og kommentarer som "hun var flink" var å høre når Saga spilte en versjon av Tracy Chapmans "Fast Car".

Rockenivået steg noen hakk da bandet Jejune, bestående av elever fra Vågsbygd videregående skole, gikk på scenen og framførte "Three".

– Vi har hatt en veldig, veldig fin dag, sa Rita Indrehus Olsen ved Stall Olsen på Åros. – Det har vært så mange lokale ryttere som har gjort det utrolig bra, og det er gøy.

Hun forteller at det er over hundre ryttere som deltar i stevnet i løpet av helgen. Ryttere fra Stavanger i vest og langt oppover på Østlandet har tatt turen til Søgne.

Blant dem var rytterne Enya Williams Hovda (16), Helene Leidland (14), Lene Kristensen (14) og Kristin Østerhus (14). De synes det kom fin musikk fra scenen.

– Det er veldig god stemninge her og de er flinke til å synge, mente jentene.

Bsnett ønsker rytterne lykke til på morgendagens og søndagens konkurranser.

Ønsker Kvinesdalsrådmannen til Nye Kristiansand

Innstillingsutvalget ønsker seg Kvinesdalsrådmannen Camilla Dunsæd som ny rpdmann for Nye Kristiansand.

Gjentar suksessen – nå som OktoberRock17

Kultur Nodeland: Lørdag 21. oktober gjentas suksessen med helaften med blues- og rockemusikk i den gamle gymsalen på Nodeland. Det er Songdalen Blues &...

Nei til omgjøring

Nyheter Førstestatsadvokat Erik Erland Holmen finner ikke at det er grunnlag for å omgjøre henleggelsen av dødfall i 1999.

All informasjon på et sted

Nyheter Ny nettside Den nye storkommunen har fått ny nettside og hvem som skal være i de administrative prosjektene er klargjort.

Dusinet fullt for Tjomsland-traver

Sport Trav Øystein Tjomslands seiersmaskin El Viktor tok lørdag sin 12. seier for året. Nå er siktet innstilt på å bli mestseirende travhest i Norge i 2017.

Veien periodevis stengt

Birkelid Det foregår vedlikehold på veien inn til Birkelid.
Hvor bør Songdalen få ny barneskole?
Rosseland
Vollan/Nodeland
built here

Hørt eller sett noe?

Klikk her for å sende inn til avisa.

Fremtidens bygg

Ukens leder Flommen gav oss en vond påminnelse om fremtiden: Det blir flere flommer. Og det tar – skal vi tro ekspertene – ikke 40 år til neste. Samtidig som...

Søk i Songdalens postjournal

Søk i Søgnes postjournal

Personlig

Ildsjelen

Intervjuet 70 år Energisk. Uegennyttig. Kan til tider misforstås. Det er tre ord som brukes for å beskrive Alexander Graf zu Münster. søndag 09:00
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke