Vêrvarsel frå Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

bsnett.no

Folkemusikk og forfatterbesøk på biblioteket

Tangvall: Torsdag kveld besøkte Erika Fatland Søgne bibliotek. Publikum fikk høre flotte folketoner og en utrolig historie fra ukjente steder.

Bygdeglimt · Publisert 20:50, 9 nov 2017

Erika Fatland ga for et par uker siden ut sin sjette bok "Grensen". Den tar leseren med på en reise langs Russlands landegrense og med inn i de fjorten nabolandene til verdens største land.

I Søgne bibliotek var et tjuetalls personer møtte opp for å høre Fatland fortelle om sine opplevelser. Hun begynte hvor boken ender, på en ferd de færreste får oppleve, en fire ukers lang båttur fra Beringstredet til Murmansk, gjennom Nordøstpassasjen. Deretter gikk fortellingen videre til hvor boken begynner, i Nord-Korea, før hun beveget seg gjennom de resterende landene langs Russlands grense helt opp til Norge.

Publikum fikk være med på en utrolig reise, gjennom landskap og i møte med folk. Det ble en innholdsrik, fasinerende kveld, og en kveld til ettertanke.

Gard Nergaard og Michael Krumins stor for underholdning i forkant av forfatterbesøket. Nyskreven folkemusikk som fortalte historier om spøkelser i Paris og om svømming i Mosambik falt godt i smak hos de fremmøtte.

Publikum fikk en flott opplevelse, både fra forfatteren og fra musikerne.

Lajla Elefskaas benyttet seg av åpen spørretid

Politikk Åpen spørretid K1-forkjemperen Lajla Elefskaas benyttet seg i torsdagens kommunestyremøte i Søgne av muligheten for innbyggere til å stille spørsmål. Her er...

Her er de beste legekontorene

Nyheter Test Forbrukerrådet har testet hvert eneste av landets legekontorer. Bare noen få av dem blir «godkjent». Søgne og Songdalen er blant de som kommer bedre...

Forbedringer i vente

Nyheter Info: Til tross for en plassering "midt på treet" mottar legesenterene få tilbakemeldinger om for lite informasjon.

Ber om nedsatt fartsgrense for å trygge myke trafikanter

Politikk Innspill om trafikksikkerhet fra Søgne plan- og miljøutvalg til Statens Vegvesen.

Stem på årets navn her

Og de nominerte er …

Søgne: I ei uke har nomineringen av kandidater til "Årets navn i Søgne 2017" pågått. 14 navn er på lista.

Personlig

Mitt liv som dyremishandler

Forleden dag mottok jeg innbetalingsblanketten for medlemskontingent i Dyrenes Beskytter Kristiansand for 2018. Den er på 300 kroner, et beløp jeg...

Hørt eller sett noe?

Klikk her for å sende inn til avisa.

Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke