Vêrvarsel frå Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

bsnett.no

Frister med leirdueskyting

STEMTJØNN: Leirdueskyting er noe du kan finne ut av under Hei til Hav 2017 som finner sted søndag 11. juni.

Kultur · Publisert 15:42, 19 mai 2017

En fast gjeng på 20-25 personer møtes jevnlig til dyst på skyteanlegget på Stemtjønn. Det opplyser leder av Songdalen Jeger- og Fiske Forening (SJFF), Arnold Sundt.

I forbindelse med publikumsarrangementet Hav til Hei søndag 11. juni, åpnes hele anlegget opp for å vise publikum hva som skjer her. Sundt forteller at SJFF har 16 utdannede instruktører som vil hjelpe de som ønsker å prøve seg på leirdueskyting.

Hei til Hav 2017 vil i sin helhet foregå i Songdalen kommune. Det er Søgne og greipstad Sparebank, Songdalen kommune og Søgne kommune som samarbeider om arrangementet der de inviterer alle sine innbyggere til gratis aktiviteter og mye moro for alle mellom 0 og 100 år. Et besøk til leirdueskytebanen på Stemtjønn inngår som en av flere viktige bidragsytere til denne dagens aktivitetsmeny.

– Det vil bli benyttet fire ulike baner samtidig og det skytes serier på ti skudd. For de litt yngre deltakerne vil det tilbys luftgeværskyting på blink og de aller, aller minste skal få prøve seg med erteposer på blikkboks, opplyser prosjektleder for Hei til Hav 2017, Christian Berthelsen.

– Der er noe for oss også, altså, innskyter lederen av SJFF med glimt i øyet. Kiosksalget er det Songdalen Jeger- og Fiske Forening som står for.

For å komme seg til og fra anlegget på Stemtjønn, vil det bli satt opp to shuttlebusser som kjører hele tiden. Shuttlebussene går fra fotballbanen på Hortemo, og vil sørge for at publikum kommer seg trygt fram og tilbake. Privatbilene parkeres på Hortemo.

– Jeg håper og tror at folk vil få med seg både dette og de andre aktivitetene vi har å by på. Til Stemtjønn kommer også Søgne klatreklubb, som stiller med en åtte meter høy klatrevegg. Her kan alle som har lyst og tør, prøve seg som klatrere under sikre forhold.

Bil på taket i Trybakken – to barn kjøres til legevakten

Nyheter Søgne: Klokken 20.22 fikk politiet inn melding om ulykke i Trybakken i Søgne.

Håper på spill i toppserien

Sport Grimstad: Elise Auestad Kaurstad er hjemme i Søgne på ferie. Hun sjonglerer fotball på toppnivå og jobb som sykepleier.

Ruset bilfører pågrepet

Brennåsen: Søndag ettermiddag fikk politiet melding om en ruset bilfører i Brennåsen.

Rette Edgefolk slår rekorder

Kultur Ny-Hellesund: Olav Grendstad har kommet godt i gang med årets teatersesong. I løpet av denne uka satte han to publikumsrekorder.

Å gripe muligheten

Ukens leder Vidar Finsådal vil sette Finsland på kartet og foreslår ei paradisstrand og Heivollpark. Anledningen er kommunesammenslåingen når Finsland blir det...

Søk i Songdalens postjournal

Søk i Søgnes postjournal

Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke