bsnett.no

Denne nettboksen har fått seg en trøkk gjennom vinteren. Foto: Preben Gjertsen

Entreprenøren har ansvar

Nyheter · Publisert 09:37, 11 mar 2014

Det er blitt meldt inn skade på en fiberboks på Nodelandsheia til Fiks gata mi. Det er en av beboerne som har gitt beskjed til velforeningen ved Preben Gjertsen at det er ustabile nettforhold på grunn av skaden. Uhellet skjedde for cirka en måned siden.

Terje Premark ved teknisk avdeling i Songdalen kommune sier at han ikke er kjent med denne skaden, men at det uansett er entreprenøren som står ansvarlig for eventuelle skader som blir gjort ved brøyting.

– Det står i kontrakten vi har med entreprenørene, sier Premark.

– Når dette blir meldt inn i Fiks gata mi, må dere vel uansett gjøre noe?

– Vi har ingen avtale i forhold til Fiks gata mi i Songdalen. Hvis det skal komme til oss, må de ta den linken de legger inn på og sende til postmottak. Vi er ikke koblet direkte inn til denne nettløsningen, sier Premark.

Det er Jens Høye som har ansvaret for brøytingen i boligfeltet på Nodelandsheia.

Han bekrefter til Budstikkanett at det ble brøytet borti en nettboks, han mener så tidlig som i januar.

– Jeg ringte straks til telenor og sa i fra om skaden, vedkommende som tok telefonen skulle bringe det videre. Da jeg ikke har hørt noe, regnet jeg med at saken var ordnet, sier Høye og tilføyer:

– De som eier disse slike bokser, som telenor, e-verket og annet som måtte være vanskelig å se når vi brøyter er forpliktet til å merke dem. Ofte står det en stake der som forteller at her må man være forsiktig. Når ikke det gjør det, er det umulig for oss å vite.

 

Solgte 10 biler før åpning

Linnegrøvan Mandag morgen åpnet salget av bruktbiler hos Søgne Bil på Linnegrøvan. Da bsnett tok turen klokken 14.00, hadde det allerede vært innom en del folk....

Millionutbytte til kundene i Søgne og Songdalen

Pressemelding Gjensidiges kunder i Søgne og Songdalen får 4 millioner kroner i kundeutbytte i år. I gjennomsnitt får hver kunde utbetalt 2050 kroner.

Avisen forsinket i Finsland

Finsland: Avisen ble dessverre ikke distribuert som planlagt forrige uke.

V75-seier i Tjomsland-debuten

Sport Hest Seks år gamle Holene Odin imponerte kolossalt i debuten for Øystein Tjomsland lørdag. Kaldblodshingsten rekordsenket seg med 1,3 sekunder da han vant...

Skjulte skatter og skilting

Meninger Leserinnlegg Viser til artikkel i Budstikka 18.mai 2017, der Bjørn Erland etterlyser mer skilting av turstiene i bygda. Enhetsleder for Ingeniørvesenet vil gjerne...

Kollisjonen som styrer

Ukens leder Søgne er mer styrt av en kollisjon enn en koalisjon, konkluderte Venstres Arild E. Berge (V) i forrige utgave av Budstikka. Bakgrunnen er at sakene...

Søk i Songdalens postjournal

Søk i Søgnes postjournal

Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke