Vêrvarsel frå Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

bsnett.no

Julekonserter med Tuntrallen

Nodeland: I løpet av de siste ukene har det vært god lyd i foajeen på Tunballen skole. Tuntrallen har øvet på sanger til julekonsertene.

Plakaten · Publisert 12:08, 5 des 2017

Gla`koret Tuntrallen hadde for ei uke siden sin siste ukentlige øvelse og nå er det siste innspurt før jul. Korets iherdige dirigent, Aleksander Gluch, klunker tålmodig i vei på sine pianotangenter, mens korets medlemmer nøye og konsentrert, følger med på notene sine. 

I år øves det inn sanger til hele tre julekonserter. Da blir det en god del tekst og noter å lære seg.  

For andre gang skal Tuntrallen holde egen julekonsert. Den blir på Håndverkeren i Kristiansand lørdag 09. desember kl 16. Koret oppfordrer alle til å ta en pause i julestria, og komme i julestemning med Tuntrallen. Det vil bli en julekonsert med allsang. Koret vil fremføre alle julesangene de har sunget siden oppstart av koret i 2004. Publikum får anledning til å synge med på allsangene, et knippe av våre kjente og kjære julesanger, som er trykket opp i egne sanghefter for anledningen.

Det blir en liten pause midtveis i konserten. Gløgg og annen forfriskning kan kjøpes, pepperkaker og klementiner spanderer koret. Inngangsbilletten koster kun kr 150.

Gla`koret håper at så mange som mulig vil ta turen inn på Håndverkeren, og få en koselig ettermiddag, fylt av julestemning og koselig sang. Solistene i koret: Renathe Sand (korets leder), Lise Gyberg og Mona Egeli, har noen flotte solopartier i flere av julesangene. Prosjektgruppen for denne julekonserten har bestått av Einar Henriksen, Mona Egeli og Kristin Norum. De har i samarbeid med styret i koret og Håndverkeren organisert og planlagt en kjempekoselig julekonsert.

Søndag 10. desember kl 17.30 skal vi sammen med flere av byens kor, holde adventskonsert i Kristiansand Domkirke. Denne konserten er gratis, og vi oppfordrer alle til å få med seg Domkirka fylt av nydelig julesang. 

I tillegg til disse konsertene, skal Tuntrallen synge jula inn i Greipstad kirke søndag 17. desember kl 17. Vi håper at Songdalens innbyggere tar turen dit også.

Hvis det finnes sangglade mennesker der ute som har lyst å synge i kor, er dere hjertelig velkommen til oss i Tuntrallen. Fortrinnsvis menn, men vi har plass til noen få damestemmer også. Bare ta kontakt på www.tuntrallen.net eller til korets leder Renathe Sand 46417789.

Hjertelig velkommen og håper vi ses på konsertene.

Få Budstikkas nyhetsbrev hver fredag

* indicates required

14-13 og 13-14

Politikk Kontroll og lovlighet

Sunniva Lavik startet kommunestyremøte

Politikk Søgne Kulturskole

Kontrollutvalg og lovlighetskontroll

Politikk Avgjøres 22. mars

Ukens gratulasjoner

Gratulasjoner

Årets navn i Songdalen

Nominer dine favoritter

Personlig

Ukens gratulasjoner

Du må være innlogget for å se alle gratulasjonene.  Vil du sende inn en gratulasjon?  Klikk her og fyll ut. Eller send til personlig@bsnett.no innen...
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Fridtjof Nygaard, 412 44 323
Markedssjef: Lene Anderssen, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke