Vêrvarsel frå Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

bsnett.no

Valgstand: Byggestart E39 2018 stod det på kaka som ble servert fra standen til Frp. Her ser vi Unni N. Husøy, Theodor B. Helland, Gisle M. Saudland og Arild Birkenes som er klar for kakespising.

Feiret ny vei med bløtkake

I ettermiddag serverte Frp bløtkake til de som kom innom standen deres utenfor Kiwi på Rosseland.

Politikk · Publisert 16:10, 9 aug 2017

– Vi feirer at vi endelig får en ny E39, men vi slapper ikke av, det er mer som Frp jobber for, sa Arild Birkenes, kommunestyrerepresentant i Songdalen.

Både Birkenes og førstekandidat på Vest-Agders Frp sin stortingsliste, Gisle M. Saudland, fortalte at de kjemper for å få på plass ny tilførselsvei til Mjåvann.

– Det er viktig for Songdalen kommune og hele regionen at det blir en ny tilførselsvei til Mjåvann fra det nye store Breimyrkrysset. Med dagens vogntog er det nåværende krysset til Mjåvann for lite, det må uansett gjøres noe. Da kan heller Statens vegvesen og Fylkeskommunen legge penger i et nytt kryss, enn å fikse det eksisterende. Her er det snakk om et spleiselag, sa Birkenes.

Mjåvann Industriområde har 1500 arbeidsplasser. Det er før siste del Mjåvann 3 er bygd ut.

– Jeg må berømme de som er eiere og drifter Mjåvann Industriområde. Logistikken er lagt opp slik at hvis noen vil bygge der, så kan de starte dagen etter hvis papirene er i orden. Det er spesielt for dette industriområdet, sier Birkenes.

Saudland tilføyer at tilførselsveger til E39 vil bli et tema på hele strekningen.

– Vi vil foreslå etter valget at det må lages en pakke som gjør at vi får gode tilførselsveger flere steder, sa Saudland.

Med på standen var også lokale politikere, deriblant Christian Eikeland, fylkes og kommunepolitiker for Frp. Han hentet bløtkake og inviterte Saudland, Theodor B. Helland som står på 2. plass på listen, samt Unni N. Husøy som er 3. kandidat til å forsyne seg. Deretter var det Arild Birkenes sin tur til å smake på veikaken.

Ønsker Kvinesdalsrådmannen til Nye Kristiansand

Innstillingsutvalget ønsker seg Kvinesdalsrådmannen Camilla Dunsæd som ny rpdmann for Nye Kristiansand.

Gjentar suksessen – nå som OktoberRock17

Kultur Nodeland: Lørdag 21. oktober gjentas suksessen med helaften med blues- og rockemusikk i den gamle gymsalen på Nodeland. Det er Songdalen Blues &...

Nei til omgjøring

Nyheter Førstestatsadvokat Erik Erland Holmen finner ikke at det er grunnlag for å omgjøre henleggelsen av dødfall i 1999.

All informasjon på et sted

Nyheter Ny nettside Den nye storkommunen har fått ny nettside og hvem som skal være i de administrative prosjektene er klargjort.

Dusinet fullt for Tjomsland-traver

Sport Trav Øystein Tjomslands seiersmaskin El Viktor tok lørdag sin 12. seier for året. Nå er siktet innstilt på å bli mestseirende travhest i Norge i 2017.

Veien periodevis stengt

Birkelid Det foregår vedlikehold på veien inn til Birkelid.
Hvor bør Songdalen få ny barneskole?
Rosseland
Vollan/Nodeland
built here

Hørt eller sett noe?

Klikk her for å sende inn til avisa.

Fremtidens bygg

Ukens leder Flommen gav oss en vond påminnelse om fremtiden: Det blir flere flommer. Og det tar – skal vi tro ekspertene – ikke 40 år til neste. Samtidig som...

Søk i Songdalens postjournal

Søk i Søgnes postjournal

Personlig

Ildsjelen

Intervjuet 70 år Energisk. Uegennyttig. Kan til tider misforstås. Det er tre ord som brukes for å beskrive Alexander Graf zu Münster. søndag 09:00
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke