bsnett.no

Valgstand: Byggestart E39 2018 stod det på kaka som ble servert fra standen til Frp. Her ser vi Unni N. Husøy, Theodor B. Helland, Gisle M. Saudland og Arild Birkenes som er klar for kakespising.

Feiret ny vei med bløtkake

I ettermiddag serverte Frp bløtkake til de som kom innom standen deres utenfor Kiwi på Rosseland.

Politikk · Publisert 16:10, 9 aug 2017

– Vi feirer at vi endelig får en ny E39, men vi slapper ikke av, det er mer som Frp jobber for, sa Arild Birkenes, kommunestyrerepresentant i Songdalen.

Både Birkenes og førstekandidat på Vest-Agders Frp sin stortingsliste, Gisle M. Saudland, fortalte at de kjemper for å få på plass ny tilførselsvei til Mjåvann.

– Det er viktig for Songdalen kommune og hele regionen at det blir en ny tilførselsvei til Mjåvann fra det nye store Breimyrkrysset. Med dagens vogntog er det nåværende krysset til Mjåvann for lite, det må uansett gjøres noe. Da kan heller Statens vegvesen og Fylkeskommunen legge penger i et nytt kryss, enn å fikse det eksisterende. Her er det snakk om et spleiselag, sa Birkenes.

Mjåvann Industriområde har 1500 arbeidsplasser. Det er før siste del Mjåvann 3 er bygd ut.

– Jeg må berømme de som er eiere og drifter Mjåvann Industriområde. Logistikken er lagt opp slik at hvis noen vil bygge der, så kan de starte dagen etter hvis papirene er i orden. Det er spesielt for dette industriområdet, sier Birkenes.

Saudland tilføyer at tilførselsveger til E39 vil bli et tema på hele strekningen.

– Vi vil foreslå etter valget at det må lages en pakke som gjør at vi får gode tilførselsveger flere steder, sa Saudland.

Med på standen var også lokale politikere, deriblant Christian Eikeland, fylkes og kommunepolitiker for Frp. Han hentet bløtkake og inviterte Saudland, Theodor B. Helland som står på 2. plass på listen, samt Unni N. Husøy som er 3. kandidat til å forsyne seg. Deretter var det Arild Birkenes sin tur til å smake på veikaken.

Tjomsland skal trene ny elitetraver

Nyheter Trav I helgen fikk Øystein Tjomsland nok en elitetraver inn på stallen. Dobbeltmillionæren Lome Brage kompletterer nå topptrenerens trio av stjernehester.

Tradisjonell debatt under Finslandsdagene

Politikk Finsland: Når Finslandsdagene arrangeres til helgen håper Roar V. Osmundsen at velgerne kan få klarhet i hva de ulike partiene står for.

Ordinær vinterrute blir kjørt

Nyheter Høllen: Til torsdag begynner Høllebåten å gå igjen.

Se debatten fra Arendalsuka her

Arendal: Onsdag ettermiddag skal redaktør, Roar V. Osmundsen, lede debatt i Arendalsukaom kommunesammenslåing og reversering. Her kan du se den...

En måned til valget

Ukens leder Fra og med denne uken kan ingen lenger være i tvil om at valgkampen er i full gang. Frekvensen på statsrådbesøk til regionen er et signal. Et annet...

Grønne fingre, eller mangel på …

Signert Jeg fikk en aldeles nydelig hortensia. Frodig, stor, med flere utsprungne blomster, og noen lovende knopper. - Den kan leve i årevis, sa giveren. - Å...

En måned til valget

Ukens leder Fra og med denne uken kan ingen lenger være i tvil om at valgkampen er i full gang. Frekvensen på statsrådbesøk til regionen er et signal. Et annet...

Søk i Songdalens postjournal

Søk i Søgnes postjournal

Personlig

Grønne fingre, eller mangel på …

Signert Jeg fikk en aldeles nydelig hortensia. Frodig, stor, med flere utsprungne blomster, og noen lovende knopper. - Den kan leve i årevis, sa giveren. - Å... onsdag 08:19
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke