Vêrvarsel frå Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

bsnett.no

SKOLEBESØK: Espen Ester Pirelli Benestad på sitt forrige skolebesøk i Songdalen. Det var på Finsland skole. Photo: Klara Turid Fidje Frettun (Arkiv)

Esben Ester til Songdalen

SONGDALEN: I forbindelse med Uke 6 (Sex og Politikk)kommer Esben Ester Pirelli Benestad tilbake til Songdalen. Forrige gang besøkte han Finsland skole, nå står Songdalen ungdomsskole for tur.

Tema · Publisert 08:44, 31 jan 2017

De folkevalgte ønsker Esben Esther Pirelli Benestad velkommen tilbake til Songdalen

Sex og Politikk arbeider for å forsvare og fremme seksuell og reproduktiv helse og rettigheter,både nasjonalt og internasjonalt. Siden 2011 har organisasjonen drevet den landsomfattende kampanjen «uke6», som tilbyr alle landets grunnskoler et gratis undervisningsmateriell om helse, trivsel og seksualitet.

På mandag 06.02.17 kl 09.30-11.00 kommer Sex og Politikk til Songdalen ungdomsskole får å åpne årets kampanje. Songdalen kommunes folkevalgte har benyttet anledningen og invitert Esben Esther Pirelli Benestad tilbake til kommunen i et offisielt oppdrag.

Det har tidligere vært et tilsvarende skolebesøk fra Sex og Politikk på Finsland skole i februar 2016. Etter det møtet mottok kommunen et brev fra en håndfull innbyggere som ikke ønsket at, lege, spesialist i klinisk sexologi, og professor i sexologi ved Universitetet i Agder, Esben Ester Pirelli Benestad skulle inviteres tilbake til kommunen. På bakgrunn av brevet og eventuelle skjulte holdninger i samfunnet, så fremmet Venstre en interpellasjon i kommunestyret i april 2016. I interpellasjonen blir blant annet Ordføreren bedt om å svare på om Esben Esther Pirelli Benestad kunne bli invitert til kommunen ved en senere anledning. Ordføreren og kommunestyret støttet en ny invitasjon.

Saken ble så sendt videre til Kultur- og utviklingskomiteen. Kultur- og utviklingskomiteen ble bedt om i samarbeid med administrasjonen, om å ta en vurdering om de kan få til et større åpent arrangement der temaet blir satt på dagsordren. Det er i denne anledning gledelig å dele at Esben Esther Pirelli Benestad er invitert til årets kampanje i regi av Sex og Politikk. Vi ser frem til at hen forventes på besøk til kommunens andre ungdomsskole.

Dokumenter ulovelig kjøring av vannscootere

Sjøen: – Politiet oppfordrer til å ta bilder av ulovlig vannscooterkjøring, skriver Norsk friluftsliv i en pressemelding.

Tuntrallen på tur i Europa

Lesernes budstikke Innsendt Tuntrallen har som mål å reise utenlands hvert 4’de år og 9. juni var endelig dagen kommet da vi skulle reise ut i Europa. Denne gangen hadde valget...

Kultur og ukultur

Ukens leder Arbeidet med sammenslåing av kommunene Søgne, Songdalen og Kristiansand er dermed i gang. Tre organisasjonskulturer og – tradisjoner både...

Søk i Songdalens postjournal

Søk i Søgnes postjournal

Personlig

Personlighetstrekk som ikke lar seg endre

Signert Mannen i huset satt plutselig og humret mellom hostetoktene sist uke. Han hadde pådradd seg et sterk forkjølelsesvirus og måtte holde seg i hjemmet... onsdag 07:00
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Roar V. Osmundsen, 412 44 323
Markedssjef: Anita Bakkevold, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke