Vêrvarsel frå Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

bsnett.no

Screenshot fra videoen som Anna Rasmussen har lagt ut på bloggen sin Mamma til Michelle. Der forteller hun at bryllupet med Søgne-gutten Jan Lossius er avlyst for andre gang.

Avlyser bryllupet for andre gang

Publisert 10:00, 15 mai 2018

Søndag kveld la den populære bloggeren Anna Rasmussen ut en video på bloggen sin Mamma til Michelle, der hun forteller at hun og Jan Lossius avlyser bryllupet for andre gang. Paret har bodd i Søgne siden sommeren 2016, der Lossius er oppvokst.

Rasmussen innleder videoen hun har lagt ut ved å si:

– Det som jeg skal dele nå sitter utrolig langt inne. Vi har holdt det hemmelig i godt over en måned.

Videre sier hun:

– Vårt forhold tåler ikke all den belastningen som et bryllup har med seg.

Paret har tidligere utsatt og avlyst bryllupet. De bestemte seg deretter for å gifte seg igjen. Nå er bryllupet igjen avlyst, for andre gang.

Hun fortsetter med å si at det har vært veldig mye frem og tilbake og at de er fullstendig klar over det, men at de har det best sammen som par når de har noe som ikke tar deres oppmerksomhet. Rasmussen forteller videre at hun ønsker at bryllupet skal være en positiv ting, men at det nå har blitt en negativ ting. At det har ødelagt mer enn det har gjort godt.

Videre i videoen som er lagt ut sier hun at det er krevende med tre barn. Rasmussen har barn på seks, tre og snart to år. Minstemann har hun sammen med Lossius. Hun ønsker at de skal være eldre. Hun nevner også at inntekten fra bloggen har klussa seg til. Hun forteller også at det har vært stress med huset i Stavanger som leies ut, og at det derfor har vært mye annet som har tatt oppmerksomheten den siste tiden.

Få Budstikkas nyhetsbrev hver fredag

* indicates required
Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Fridtjof Borø Nygaard, 905 48 988
Markedssjef: Lene Anderssen, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke