Vêrvarsel frå Yr, levert av NRK og Meteorologisk institutt

bsnett.no

Publikumsrekord på turnoppvisning

2.søndag i advent: Søgne turnforenings årlige juleoppvisning ble arrangert for 36. gang.

Lesernes budstikke · Publisert 21:19, 9 des 2018

Tinntjønnhallen var stappfull av store og små gymnaster, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og søsken. Her fikk alle gymnastene vist frem det de har trent på denne høsten.Dette er for mange det store høydepunktet i året. Mange spente, litt nervøse og ivrige barn. 

Årets tema var sirkus og det var mange fantasifulle kostymer på de nær 500 turnerne. Her var det blant elefanter, ballerinaer, hester, tigere, muskelmenn, klovner, godteri og haier. 

Hvert år deles det ut merker til gymnaster som har vært med i turnforeningen i henholdsvis tre, seks og ni år. Hele 80 gymnaster fikk sitt treårs merke, 17 stk fikk seksårsmerke og fem stk fikk niårsmerket.

Sofie Ågesen Hauger og Kristin Bjelland fikk årets medtrener pris. Begge fikk med seg gode ord fra Bente Løvdal som nok en gang holdt styr på indre bane. 

Nytt av året var felles blimE dans, hvor gymnaster, foreldre, trenere og styret deltok. Dette skulle være et tegn på hva turnforeningen står for. Vi har turnere fra bl.a Søgne,Songdalen, Marnadal. Turnere fra ulike barnehager og skoler. Turnere med ulike kulturelle bakgrunner og ulike religioner. Men vi står sammen, og ønsker at alle skal føle tilhørighet . 

Juleoppvisningen planlegges i god tid, og det legges ned mange timer av både trenere og styret for å få til en god oppvisning. For at det skal være mulig å gjennomføre et slikt stort arrangement er turnforeningen avhengig av all den foreldrehjelp vi kan få. Utstyret vårt må fraktes fra både Lundehallen og Nygårdshallen til Tinntjønn. Utstyr må byttes for hvert partis oppvisning. I kafeen selges det enorme mengder kaker, pølser, brus og kaffe og det er mange foreldre som enten har bakt eller hjulpet med salget. Viktig å få sagt takk for god hjelp!

I år var det publikumsrekord med drøye 800 stk, og det var ikke mulig å få sitteplasser til alle. Vi kan ikke annet enn å håpe at det blir fortgang i bygging av ny flerbrukshall på Tangvall, slik at vi kan fortsette å arrangere juleoppvisning med nok plass til publikum. 

Se bildeserie.

Til ungdommen

Innsendt fredagsquiz

Høyre holder ord

Søgne og bare Søgne

Legevakt og eldre

Høy verdi med kulturhus

Byttefesten ble en suksess

Voksne som vil vondt

Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Fridtjof Borø Nygaard, 905 48 988
Markedssjef: Lene Anderssen, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke