bsnett.no

Ungdommer på gøyale utfordringer i Søgne

Søgne: I dag har fem elever fra Bibelskolen i Grimstad underholdt utenfor Coop Extra på Tangvall. Å være gatemusikanter var en av oppgavene i konkurransen mot andre bibelskoleelever.

Lesernes budstikke · Publisert 20:06, 27 jan 2018

I dag har Christina Stie, Martin Lende, Krisoffer Lindland, Benedikte Kro og Julie Syversen vært gatemusikanter på Tangvall. Dette gjorde de som en del av en rekke utfordringer på "Team turen" fra bibelskolen i Grimstad.

– Vi er fem ungdommer som er på tur fra bibelskolen i Grimstad til Søgne på det vi kaller "Team tur". Hovedmålet med turen er å samle inn penger til et sykehus i Okhaldhunga i Nepal og Bali life (barne- og ungdomsarbeid i Indonesia). I tillegg til å samle inn penger har vi fått flere ulike oppgaver vi kan fullføre for å samle poeng til en konkurranse mot andre lag fra skolen vår, skriver Lende i en epost til Budstikka lørdag kveld.

Han forteller at de er åtte lag som har reist ut i Norge for å fullføre oppgavene de har fått. Eksempler på utfordringene er bading, trening, skape et kreativt Instagram-bilde og være gatemusikanter.

– Noen av oppgavene var veldig utfordrende, mens andre bare er gøy. Det å bade i havet eller i en innsjø var veldig kaldt og dermed vaskelig å utføre. Andre ting har vært lettere, som det å ha en treningsøkt på 60 minutter, sier han.

I tillegg til å spille musikk utenfor Extra på Tangvall, har ungdommene også gått på ski på Sørlandssenteret i dag.

– Det var for å ta et kreativt bilde til Instragram, sier han.

– "Team turen" er veldig utfordrende, men også veldig gøy. Vi blir bedre kjent innad i temaet og samler penger til et bra formål, forteller ungdommene.

Over kan du se noen biler ungdommene selv har tatt fra tiden de har tilbrakt i Søgne. Bsnett ønsker alle leserne en god kveld, og ungdommene fra Grimstad en god tur tilbake til skolen når de vender hjemover i morgen.

Vårtegn på Nodeland

Primulaen har dukket frem på Hølleheia

Nedover fra første klasse

Et lite vårtegn

Snøen smelter snart

Stor og ekte glede

Et klokt og godt vedtak

I hurtig forandring

Snøengler

Ikke ta, men søke og få

Et attraktivt engasjement

Om politisk ufølsomhet og kynisme

Adresse: Linnegrøvan 24, 4640 Søgne
Åpningstider: mandag - fredag, 09:00 - 16:00
Organisasjonsnummer: 980656969

Sentralbord: 38 16 80 00
E-post: post@bsnett.no
Tips oss: tips@bsnett.no, 95 96 97 00
Vaktjournalist: 95 96 97 00, 16:00 - 21:00

Ansvarlig redaktør: Fridtjof Borø Nygaard, 905 48 988
Markedssjef: Lene Anderssen, 922 94 593
©Søgne og Songdalen Budstikke